MEISTÄ

Nord Apartments

Olemme Norjassa toimiva vuokra-asuntojen hallinnointiyritys, joka on sitoutunut tarjoamaan luotettavaa palvelua kiinteistönomistajille. Kokenut asiantuntijatiimimme tuntee syvästi vuokramarkkinat ja on sitoutunut maksimoimaan asiakkaillemme tuoton. Keskitymme läpinäkyvyyteen, viestintään ja asiakastyytyväisyyteen, pyrimme tekemään vuokrausprosessista asiakkaillemme mahdollisimman stressittömän. Innovatiivisen teknologian käyttö ja poikkeuksellinen asiakaspalvelu takaavat, että kiinteistösi on meillä hyvissä käsissä. Luota meihin kumppaniksesi vuokramarkkinoilla ja voit olla varma, että kiinteistösi on osaavissa ja luotettavissa käsissä.

MIKSI

Monet kauniit asunnot ovat tyhjiä vain siksi, että niiden omistajat matkustavat ulkomaille pitkäksi aikaa, jolle pitkäaikaisen vuokralaisen löytäminen ei ole vaihtoehto, tai yksinkertaisesti siksi, että he omistavat asuntoja sijoitustarkoituksessa, jotka ovat kiinnostuneita maksimoimaan vuokratulonsa, eikä heillä ole aikaa tai asiantuntemusta tehdä se itse.

TEHTÄVÄMME

Antaa kodin omistajille mahdollisuuden maksimoida kiinteistösijoituksensa tuotto hoitamalla ammattimaisesti vuokra-asuntojaan, varmistaen optimaalisen käyttöasteen ja tasalaatuiset, laadukkaat kokemukset vuokralaisille sekä mielenrauhaa ja erinomaista asiakaspalvelua.

  MEIDÄN ARVOMME 

Asiakaslähtöisyys: kodinomistajien tarpeiden asettaminen kaiken päätöksenteon etusijalle, poikkeuksellisen asiakaspalvelun tarjoaminen ja vahvojen, pitkäaikaisten suhteiden rakentaminen.

 

Tehokkuus: virtaviivaistaa prosesseja ja hyödyntää parhaita käytäntöjä asunnonomistajien kiinteistöjen kannattavuuden maksimoimiseksi ja samalla minimoimalla heidän vaivannäkönsä.

Liity tehtäväämme tehdäksemme kiinteistön omistamisesta helppoa, stressitöntä ja kannattavaa kaikille. Odotamme kanssasi työskentelemistä.